Tehokkaita turvallisuus­ratkaisuja

010 327 4621

Ihmislaskuri Valkka IVA – reaaliaikainen kävijälaskuri kaikkiin tiloihin

Corima myy ja markkinoi Valkka Security Oy:n kehittämää uutta sovellusta. Valkka Intelligence Video Analysis eli Valkka IVA -ihmislaskuri on kotimainen ja helppokäyttöinen kävijälaskuri, jolla voit seurata minkä tahansa tilan, kuten ravintolan, kaupan, ostoskeskuksen tai urheilutilojen kävijämääriä ja reaaliajassa. 

Ohjelmisto tarjoaa selkeän raportoinnin ja kattavasti dataa, jota voit hyödyntää liiketoiminnan suunnittelussa ja asiakkaiden paremmassa palvelemisessa. Parasta on, että Valkka IVA voidaan asentaa olemassa olevaan valvontakamerajärjestelmään – se ei siis vaadi suuria investointeja tai kamerajärjestelmän uusimista.


Reaaliaikainen kävijämäärien seuranta poikkeusaikana


Valkka IVA -ihmislaskuri tarjoaa helpon ja tarkan ratkaisun kävijämäärien seurantaan myös tänä poikkeusaikana. Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta ravintolan tai muun tilan kävijä- ja asiakasmääriä on helppo tarkkailla ja rajoittaa voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Miten kävijämääriä voidaan hyödyntää?


Kävijälaskurin keräämää dataa voidaan hyödyntää monipuolisesti eri tarkoituksiin – toimialasta riippumatta. Raportoinnin avulla voidaan selvittää, esimerkiksi mitkä sisäänkäynnit ovat suosituimpia, mihin aikaan päivästä kävijöitä on eniten ja millaisia vaikutuksia markkinoinnilla, säällä, lomakausilla ja kilpailulla on kävijämääriin. Asiakaslaskurista saatavaa dataa voidaan käyttää apuna muun muassa kaupan henkilöstön työvuorosuunnitteluun, tuotesijoitteluun ja asiakasmäärien seurantaan eri vuorokaudenaikoina.

Valkka IVA -ihmislaskuri pähkinänkuoressa:

  • Kotimaista laatua
  • Reaaliaikainen, jatkuva kävijälaskenta
  • Selkeä raportointi
  • Datan analysointi esim. ajan, paikan ja kävijämäärän suhteen
  • Voidaan asentaa olemassa olevaan valvontakamerajärjestelmään
  • Lukuisia käyttökohteita, kuten ravintolat, ostoskeskukset, sairaalat, katsomot, kaupat
  • Kattavat koulutus- ja tukipalvelut
  • Erinomainen työkalu poikkeusaikana
Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

Helppo käyttöönotto – toimii nykyisessä valvontakamerajärjestelmässäsi!


Valkka IVA -ihmislaskurin käyttöönotto ei vaadi muutoksia nykyiseen kamerajärjestelmääsi. Network Video Recorder (NVR) ja konenäkö tukevat kaikkia yleisimpiä network-kameroita/encodereita ilman erillisiä ajureita. Voit siis päivittää järjestelmän vaihtamatta nykyisiä kameroitasi – samalla saat käyttöösi uusimmat teknologiat, kuten OpenCV, Darknet, Tenssorflow jne. 99 % kameroiden valmistajista tukevat seuraavia yleisiä standardeja, jotka kameraltasi vaaditaan: video stream RTSP, video codec H.264 ja ohjaukset ONVIF.

Ohjelmiston käyttö voidaan aloittaa pienemmällä osa-alueella ja laajentaa hallitusti tarpeen mukaan. Se voidaan räätälöidä vaativiinkin tarpeisiin – kerromme mielellämme lisää! Tarjoamme myös tarvittavan koulutuksen ja tukipalvelut, jotta ohjelmiston käyttö sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme miten voit hyödyntää ihmislaskuria omassa liiketoiminnassasi. Varmistamme, että ohjelmisto sopii nykyiseen kamerajärjestelmääsi sekä autamme ohjelmiston käyttöönotossa ja henkilöstön koulutuksessa.