Tehokkaita turvallisuus­ratkaisuja

010 327 4621

Turvallisuus­tekniikka

Turvallisuusteknologian asiantuntijat

Corima tarjoaa laadukkaat turvallisuustekniikan ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Pystymme tarjoamaan yksilöllisiä kokonaisratkaisuja asiakkaidemme turvallisuustekniikan tarpeisiin. Oikein suunnitellut, asennetut ja huolletut turvatekniikan laitteet varmistavat yrityksen toiminnan ja sen jatkuvuuden suojaamisen.

Paloilmaisin- ja kamerajärjestelmät

Turvallisuustekniikan palveluihimme kuuluvat kamerajärjestelmät ja niiden asennukset esimerkiksi kiinteistöihin ja pysäköintialueille. Meiltä saat myös aulapalvelujärjestelmät ja paloilmaisinjärjestelmät paikoilleen asennettuna. Turvallisuustekniikan lisäksi tarjoamme kattavat turvallisuuspalvelut, joilla yhdessä saavutetaan toimiva ja turvallinen kokonaisuus.

Turvatekniikka suojaa ihmisiä ja omaisuutta

Turvallisuustekniikka suojaa tehokkaasti yrityksen henkilöstöä, materiaalia, tietoja ja mainetta sekä ennaltaehkäisevät niihin kohdistuvia riskejä. Pitkän kokemuksen ja monipuolisen asiantuntemuksen ansiosta osaamme valita sopivat ratkaisut kuhunkin toimintaympäristöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiantuntija­palvelua kuukausiveloituk­sella

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia osaavaa yritysturvallisuuden asiantuntijapalvelua kuukausiveloituksella tarpeiden mukaan.

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä